Bij AQUON's team Monstername & Logistiek zijn vijf nieuwe bedrijfswagens in gebruik genomen. De komende weken worden in totaal 25 nieuwe bedrijfswagens afgeleverd.
De nieuw model VW Transporters zijn geleased bij Dutchlease en zijn door Brover uit Geldrop voorzien van een volledig op maat gemaakt interieur.

De nieuwe bedrijfswagens worden voornamelijk ingezet bij Monstername & Logistiek. Deze afdeling neemt water- en waterbodemmonsters voor de verschillende analyses die bij AQUON worden gedaan. Daarnaast zorgt dit team o.a. voor de installatie, het beheer en het onderhoud van vaste en varende meetopstellingen met sensoren.
Monstername is het belangrijke startpunt van de gehele monitoring. Kwaliteit en certificering zijn essentieel. De monsternemers van AQUON zorgen voor het op de juiste manier nemen van de monsters en ze zijn onze ogen en oren in het veld. Tevens wordt de accreditatie van AQUON ingezet voor de monstername van handhavingsmonsters.

Wij zijn trots op onze nieuwe bedrijfswagens. Dankzij de prettige samenwerking met Brover en Dutchlease kunnen onze monsternemers op een plezierige manier hun werk doen en weer veel veilige kilometer maken.

Ook interessant

AQUON Tiel en AQUON gaan verhuizen! 16 april 2024

Per 1 september aanstaande

Lees meer
Een overzicht van de nieuwbouw 11 april 2024

In 10 beelden

Lees meer
In gesprek met ... Zeinab Safar 5 april 2024

Leuke collega’s, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden  

Lees meer
Voornemen tot verkoop AQUON-locaties 22 februari 2024

Reactietermijn t/m 20 maart 2024 

Lees meer
Damwand wordt gevelbekleding 19 februari 2024

Circulariteit in praktijk

Lees meer