Werken bij AQUON

Word jij onze nieuwe collega?


Maak jij graag deel uit van een sterk groeiend en innoverend team? Bezit jij unieke competenties om het team naar next level te brengen? 

Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland?

Lees dan nu verder! 

 

Assistent Manager Monstername & Logistiek | AQUON |

32-36 uur per week | max. €67.387,- bruto per jaar (36 uur) | Tiel


Jouw uitdaging als Assistent manager

Als Assistent Manager Monstername & Logistiek (M&L) is het jouw uitdaging om op motiverende en coachende wijze het team naar een next level te begeleiden. Je bent, samen met de Teammanager en twee collega assistent-managers, het aanspreekpunt voor het team dat bestaat uit 65 personen. Naast sturing geven aan het operationele proces, heb je een essentiële rol bij de totstandkoming en uitvoering van de jaarplanning op het gebied van kwaliteit en beheer. In afstemming met het team Kwaliteit, Arbo & Milieu organiseer je de audits, signaleer je eventuele afwijkingen en stuur je preventief en actief bij. Net zo belangrijk is dat je succesvol inhoud geeft aan verbetertrajecten en aanpassingen doorvoert in de werkprocessen.

Kortom, als Assistent-Manager biedt AQUON jou een veelzijdige uitdaging!

 

Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van het team Monstername & Logistiek. Via een netwerk van monsterpunten in het veld en te water voeren onze Monsternemers diverse soorten veld- en watermetingen uit en zorgen voor transport van het monster naar het laboratorium. Daar worden de monsters ingeklaard in ons LIMS (Laboratorium Informatie Management Systeem). M&L verzorgt de monstername van grondwater, oppervlaktewater, zwemwater, waterbodem en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Onze specialisten houden zich ook bezig met sensormonitoring: het monitoren van de waterkwaliteit d.m.v. online metingen.

Wat vragen we van jou?

Heb je, onder andere:

  • HBO(+) werk- en denkniveau;
  • Ervaring als functioneel leidinggevende met het coachen, begeleiden, motiveren en inspireren van een team;
  • Ervaring als (deel)projectleider met verbeter- en innovatietrajecten;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van LIMS is een pré;
  • Een chemische en/of procestechnologische achtergrond is een pré;
  • Reisbereidheid binnen de regio Tiel-Leiden-Dordrecht-’s-Hertogenbosch.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een trotse, innovatieve en kwaliteit gedreven organisatie waar de communicatielijnen kort en direct zijn en wij vol passie bezig zijn met ons vak. Een klantgerichte organisatie waarbinnen jij met je collega’s, ieder vanuit zijn of haar specialisme, enorm belangrijk werk doet. Namelijk werken aan de waterkwaliteit van Nederland.

 

Natuurlijk kun je ook rekenen op prima flexibele arbeidsvoorwaarden. De functie van assistent-manager is ingeschaald in schaal 10 van de CAO Werken voor Waterschappen. Afhankelijk van je ervaring wordt het salaris bepaald, met een bruto maximumjaarsalaris van €67.387,- voor 36 uur per week, inclusief 21% individueel keuzebudget. Dit keuzebudget bedraagt 21% van het bruto maandsalaris en kun je onder andere inzetten voor vakantietoeslag, eindejaarsuitkering of het kopen van extra vakantiedagen.

 

AQUON kent een werkweek van 36 uur, een moderne reis- en/of thuiswerkkostenvergoeding, goede pensioenvoorziening bij het ABP en mogelijkheid tot hybride werken. Uniek zijn de persoonlijke ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden waarvoor een Persoonsgebonden Basis Budget van €6.000,- per 5 jaar beschikbaar is.

 

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid bieden wij een functie voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week. Standplaats voor deze functie is Tiel en na 2024 zal de standplaats Houten zijn.

Interesse en solliciteren?

Leuk dat je interesse hebt. Wij ontvangen graag je sollicitatie! Je kan je interesse en sollicitatie via onze website kenbaar maken. Wij kijken uit naar jouw bericht en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je (eerst) meer wilt weten over de vacature en/of AQUON? Bel dan met Linda Dalm (Teammanager Monstername & Logistiek): (06) 22 61 10 53. Zij staat je graag te woord.

Over AQUON

AQUON is de ideale partner voor water gerelateerd onderzoek. Vanuit onze deskundigheid bieden wij dagelijks inzicht in waterkwaliteit en geven wij advies aan onze aangesloten waterschappen en hoogheemraadschappen in gebied Midden- en Zuid-Nederland. Er werken bij ons ruim 200 medewerkers. Samen werken wij aan schoon water en creëren we met elkaar een duurzaam leefgebied, veilig zwemwater en schoon oppervlaktewater. Want goed water is goed leven. Onze laboratoria staan in Tiel en Leiden. Eind 2024 verhuizen we naar een nieuw duurzaam laboratorium in Houten.

Meer weten over AQUON? Kijk dan op onze website www.AQUON.nl. Hier vind je onder andere onze bedrijfsfilm en krijg je inzicht in onze werkwijze, bijvoorbeeld als het gaat om zwemwatercontrole en medicijnresten onderzoek.

 

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Meer informatie (pdf)

Voer je gegevens in om te solliciteren

Solliciteer op deze vacature

Upload je CV