Werken bij AQUON

Word jij onze nieuwe collega?

Als adviseur KAM vervul je een belangrijke taak: je werkt doelgericht aan kwaliteitsborging, het verbeteren van arbeidsomstandigheden en je hebt aandacht voor een goede werk- en leefomgeving binnen AQUON.

Binnen het team KAM werk je samen met twee coördinatoren die hun primaire focus hebben op ARBO en Milieu. Je coördineert de werkzaamheden van het team. Daarnaast ben jij de expert op het gebied van kwaliteit en kwaliteitszorgsystemen. In deze rol geeft je advies aan de operationele afdelingen, het management en de directeur. Dit doe je gevraagd en ongevraagd. Je kan op zowel strategisch als op tactisch niveau invulling geven aan het kwaliteitsmanagement en dit binnen onze laboratoriumorganisatie ook naar operationeel niveau vertalen.

 

Je fungeert als vraagbaak en sparringpartner voor je collega’s op het laboratorium en zij kunnen bij jou terecht voor vragen op het gebied van kwaliteitsprocedures en -registraties. Hierbij vervul je tevens een controlefunctie en ben je verantwoordelijk voor de instandhouding, de bewaking, het onderhoud en de samenhang van het kwaliteitssysteem van AQUON. Je initieert en coördineert interne en externe audits, begeleidt projecten en verzorgt de communicatie en samenwerking met de Raad voor Accreditatie. Immers onze waterschappen willen en kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten en diensten van AQUON! 

Meer informatie (pdf)

Voer je gegevens in om te solliciteren

Solliciteer op deze vacature

Upload je CV