Werken bij AQUON

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mbo stagiair Chemie | AQUON | Leiden


Binnen de afdeling Chemie hebben wij ruimte voor een mbo stagiair. De afdeling Chemie is verantwoordelijk voor het controleren en monitoren van de waterkwaliteit en voert chemische analyses uit. Bij Chemie doen we onderzoek naar de fysisch-chemische, organische, metalen en microbiologische samenstelling van water en de waterbodem. Ons onderzoek en advies geeft inzicht in de waterkwaliteit en vormt daarmee de basis voor gezond en duurzaam waterbeheer: de waterschappen kunnen op basis van het door ons geleverde inzicht maatregelen treffen of hun beleid aanpassen. Zo werken we samen aan een duurzaam leefgebied, veilig zwemwater en schoon oppervlaktewater. Opvallend binnen AQUON is de enorme betrokkenheid van de collega’s op de afdelingen. We zijn echt trots op het werk wat we doen en zijn enorm betrokken. We staan klaar voor elkaar, helpen elkaar graag en werken (samen met de waterschappen) iedere dag hard om te zorgen voor een goede waterkwaliteit in Nederland. 

Waarom stage lopen bij AQUON 

Bij AQUON vinden wij het belangrijk om leerlingen en studenten de mogelijkheid te bieden om stage bij ons te lopen van alle opleidingsniveaus. Je kunt bij ons terecht voor een snuffel-, praktijk-, meewerk- of afstudeerstage. We zijn heel benieuwd naar jouw unieke, jonge kijk op onze organisatie. Interesse? Dan komen we graag met je in contact. Via het onderstaande formulier kan je solliciteren naar een stageplaats binnen AQUON.

Vergeet niet te vermelden:

·       welke opleiding je doet,

·       een korte omschrijving van wat de eisen aan de stageplaats zijn.

Ook zijn we benieuwd naar waarom je juist bij AQUON stage wil lopen. We kijken uit naar je reactie. Succes en hopelijk tot snel! 

 

Over AQUON

AQUON is de ideale partner voor water gerelateerd onderzoek. Vanuit onze deskundigheid bieden wij dagelijks inzicht in waterkwaliteit en geven wij advies aan onze aangesloten waterschappen en hoogheemraadschappen in gebied Midden- en Zuid-Nederland. Er werken bij ons ruim 200 medewerkers. Samen werken wij aan schoon water vanuit en creëren we met elkaar een duurzaam leefgebied, veilig zwemwater en schoon oppervlaktewater. Want goed water is goed leven! 

Onze laboratoria staan in Leiden en Tiel. Eind 2024 verhuizen we naar een nieuw state-of-the-art laboratorium in Houten.

Voer je gegevens in om te solliciteren

Solliciteer op deze vacature

Upload je CV