Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Chief Information Security Officer (CISO)

Ga jij de uitdaging aan waarbij je vanuit jou expertise, namelijk informatiebeveiliging en privacy, voor twéé(!) organisaties het verschil kunt maken? Lijkt het jou mooi om dit voor organisaties op te pakken die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Analist Organische Chemie

Ben jij de proactieve en professionele Analist? En heb jij affiniteit met organisch chemische analyses? Binnen het team Organische Chemie zit jij dan helemaal op je plek! Jij beheert het proces van de analyses van A tot Z en zorgt dat de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Bekijk vacature
Senior Analist Organische Chemie

Vind jij het leuk om, als de expert van complexe analyses, AQUON naar een hoger niveau te brengen? En lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Stage bij AQUON

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.