Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Adviseur Communicatie

Weet jij als adviseur Communicatie de kern van de boodschap te pakken en te verpakken in woord, beeld en geluid? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Senior Analist Chemie

Wil jij graag je vakinhoudelijke chemische kennis op de proef stellen om zo tot de juiste oplossing te komen? Ben jij als Senior Analist Chemie toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Servicemanager

Wil je een afwisselende baan? Ben jij het schakelpunt tussen de verschillende afdelingen en zorg jij ervoor dat het gehele proces rondom vragen van klanten soepel verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Planner Monstername & Logistiek

Ben jij die Planner die de routes samenstelt met zoveel mogelijk monsterpunten en zo min mogelijk kilometers binnen de gestelde tijd? En wil jij werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Privacy en Information Security Officer CISO (24-32 uur p/w)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) bieden jou geen geheimen, informatiebeveiliging en privacy staan bij jou hoog in het vaandel? Wil je werken bij een trotse, innovatieve en kwaliteit gedreven organisatie waar de communicatielijnen kort en direct zijn? Wij hebben een toffe baan binnen een omgeving waar je een bijdrage kan leveren aan de waterkwaliteit in Nederland! Iets voor jou? We horen graag van je!

Bekijk vacature
Stage bij AQUON

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.