Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Functioneel Beheerder

Heb jij een ‘hands-on’-mentaliteit, ben je goed in het vertalen van gebruikerswensen in een pakket van eisen en heb je coördinerende vaardigheden? Heb je inzicht in IT-gerelateerde onderwerpen zoals applicaties, databases en beheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Business Intelligence Specialist

De ambitie van AQUON is om kwalitatief uitstekende data en informatie als ‘product’ te kunnen verstrekken. Om onze ambitie te kunnen realiseren ga je een sleutelrol vervullen. Ben jij een proactieve en enthousiaste professional die grote waarde kan toevoegen voor de afdeling Bedrijfsvoering, AQUON als geheel én de waterschappen waar wij voor werken? Lees dan verder!

Bekijk vacature
Assistent-manager Chemie (Organisch)

Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dagelijks bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? En weet jij als geen ander een team te coachen en te motiveren? Ben jij organisatorisch sterk en neem je graag initiatief? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Accountmanager

Krijg jij energie van het opbouwen en onderhouden van klantrelaties? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Medewerker Lab

Werk jij graag in een laboratorium? Weet je van aanpakken en heb je een flexibele instelling? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Senior Analist Organische Chemie

Vind jij het leuk om, als de expert van complexe analyses, AQUON naar een hoger niveau te brengen? En lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
KAM adviseur

Ben jij de sparring- en gesprekspartner voor Kwaliteit, ARBO en Milieu voor ons laboratorium? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland?

Bekijk vacature
Stage bij AQUON

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.