Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Medewerker CMO (Centrale Monster Ontvangst)

Ben jij proactief, werk jij secuur en heb je affiniteit met laboratoriumprocessen? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Finance Consultant

Wij zoeken een ervaren Finance Consultant. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een afwisselende baan? Ben je klantgericht, vriendelijk en accuraat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Casemanager Verzuim & Duurzame Inzetbaarheid

Begeleid jij werkgever en werknemer zorgvuldig bij verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid? Neem jij regie, denk je proactief mee en zet je altijd dat extra stapje om het verschil te maken? Dan ben jij precies wie we zoeken!

Bekijk vacature
Servicemanager

Vind je het leuk om de schakel tussen klant en verschillende afdelingen te zijn, doorzie je de vraag achter de vraag en kun je het proces administratief borgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Senior Servicemanager

Wil je een afwisselende baan? Wil je verantwoordelijk zijn voor het sluiten van verkoopdeals en leveren van onze Hydrobiologie producten? Ben jij het schakelpunt tussen de verschillende afdelingen en zorg jij ervoor dat het gehele proces rondom vragen van jou klanten soepel verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.