Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Jr. Adviseur Waterbodem

Als Junior Adviseur Waterbodem is het jouw uitdaging om waterbodemprojecten voor onze waterschappen succesvol te doorlopen. Je bent projectmatig van A tot Z verantwoordelijk voor het resultaat; van een goede voorbereiding tot en met de rapportage voorzien van jouw advies. Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? We komen graag met je in gesprek.

Bekijk vacature
Contractmanager

Voer jij het effectieve leveranciersgesprek? Ben jij spin in het van alle contacten met onze leveranciers? Bewaak jij de prestatie van leveranciers en van onze eigen organisatie? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Supply Chain medewerker (36 uur per week)

We zoeken een gedreven administratieve topper die enthousiast wordt van planning gerelateerde werkzaamheden en kansen ziet om onze Supply Chain te verbeteren. Ben je op zoek naar een functie waar je de verbindende schakel bent? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Medewerker CMO

Ben jij secuur en heb je affiniteit met laboratoriumprocessen? Wil je een bijdragen leveren aan de waterkwaliteit van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Assistent-manager Monstername & Logistiek

Maak jij graag deel uit van een sterk groeiend en innoverend team? Bezit jij unieke competenties om het team naar next level te brengen? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Privacy en Information Security Officer CISO (16-24 uur p/w)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) bieden jou geen geheimen, informatiebeveiliging en privacy staan bij jou hoog in het vaandel? Wil je werken bij een trotse, innovatieve en kwaliteit gedreven organisatie waar de communicatielijnen kort en direct zijn? Wij hebben een toffe baan binnen een omgeving waar je een bijdrage kan leveren aan de waterkwaliteit in Nederland! Iets voor jou? We horen graag van je!

Bekijk vacature
Data Specialist (24-36 uur p/w)

Data-gedreven werken kent voor jou geen geheimen, het ontsluiten van databronnen en het inrichten en beheren van data is jouw passie. Jij weet hoe belangrijk het is dat iedereen beschikt over bruikbare en toegankelijke data. Wij hebben een toffe baan binnen een omgeving waar je een bijdrage kan leveren aan de waterkwaliteit in Nederland! Iets voor jou? We horen graag van je!

Bekijk vacature
Mbo Stage bij AQUON Leiden

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.