Ontdek de mogelijkheden

Werken bij AQUON

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.

Wil je meer weten over AQUON? Bekijk dan onderstaande filmpjes of ons sociaal jaarverslag 2021 eens!

 

Missie en visie Zwemwatercontrole Medicijnresten onderzoek

Kom jij bij AQUON werken?

Actuele vacatures

AQUON werft zelf. AQUON stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Project Analist

Lijkt het je leuk om je onder te dompelen in de wereld van water waarbij je het project leid voor het bouwen van dashboards voor het Servicebureau? Ben jij een positieve verbinder en lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
HR-Adviseur

Ben jij die volwaardige en stevige HR gesprekspartner voor AQUON? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Analist Chemie (Fysisch Chemisch)

Ben jij als analist chemie op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag actief meewerken aan het verbeteren van de waterkwaliteit in Nederland? Wil jij graag je vakinhoudelijke fysische of microbiologische kennis op de proef stellen om zo tot de juiste oplossing te komen? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Teamleider CMO

Wil jij een team aansturen en daarmee verantwoordelijk zijn voor de stroom van water- en bodemmonsters binnen AQUON? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Senior Analist Fysisch Chemisch

Vind jij het leuk om, als de expert van complexe analyses, AQUON naar een hoger niveau te brengen? En lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Medewerker CMO (Centrale Monster Ontvangst)

Ben jij proactief, werk jij secuur en heb je affiniteit met laboratoriumprocessen? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Medewerker Laboratorium

Werk jij graag in een laboratorium? Weet je van aanpakken en heb je een flexibele instelling? Lijkt het jou mooi om te werken voor een organisatie die zich dag in dag uit bezighoudt met enorm belangrijk werk, namelijk de waterkwaliteit van Nederland? Lees dan nu verder!

Bekijk vacature
Functioneel Beheerder

Heb jij een ‘hands-on’-mentaliteit, ben je goed in het vertalen van gebruikerswensen in een pakket van eisen en heb je coördinerende vaardigheden? Heb je inzicht in IT-gerelateerde onderwerpen zoals applicaties, databases en beheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Stage bij AQUON

Ben jij op zoek naar een gave stage? AQUON is hét bedrijf voor water gerelateerd onderzoek. Wil je hier een steentje aan bijdragen, heel veel leren en gewoon een leuke stagetijd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Bekijk vacature

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.