Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je wordt productiever en krijgt meer energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Daarom doet AQUON vanaf maandag 24 mei elke dag een Ommetje. 

Interne wandelcompetitie met de Ommetje-app van de Hersenstichting
Ommetje is een initiatief van de Hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. In de Ommetje-app gaan onze werknemers in teams tegen elkaar de strijd aan. Hoe langer ze het vol houden om dagelijks een korte wandeling te maken, hoe meer punten ze krijgen. Zo wandelen ze samen, zonder dat ze op dezelfde locatie hoeven te zijn.

Wandelen houdt je hersenen gezond. Dat vinden wij belangrijk. Want onze medewerkers zijn de belangrijkste kracht die AQUON heeft. De wandel-app en -competitie dragen op een leuke en laagdrempelige manier bij aan de vitaliteit en fitheid van onze medewerkers. De wandelcompetitie bij AQUON loopt van 24 mei t/m 30 juni 2021. Bij succes herhalen we de actie in september.

Ook interessant

Voornemen tot verkoop AQUON-locaties 22 februari 2024

Reactietermijn t/m 20 maart 2024 

Lees meer
Damwand wordt gevelbekleding 19 februari 2024

Circulariteit in praktijk

Lees meer
Nieuwbouw Houten vastgelegd voor mini-docu 15 februari 2024

Een kijkje over de schouders van de filmploeg

Lees meer
In gesprek met … Andreea Berloiu 29 januari 2024

Trots, sterk en mogelijkheden

Lees meer
Soepel onderweg naar Houten 14 december 2023

Deel 3 in de drieluik over nieuwbouw AQUON

Lees meer