Op maandag 10 juli vond de eerste vergadering van het Algemeen Bestuur in de nieuwe samenstelling plaats! Die nieuwe samenstelling is het gevolg van de waterschapsverkiezingen van 15 maart en de periode van de vorming van de colleges van Dijkgraaf en (Hoog)Heemraden bij onze 9 waterschappen die daarop volgde. In het Algemeen Bestuur van AQUON zijn zes nieuwe bestuurders afgevaardigd. Drie bestuurders uit de vorige periode, van Stichtse Rijnlanden, Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard, zijn lid gebleven van het Algemeen Bestuur.

Nieuwe samenstelling Dagelijks Bestuur

Het bevestigen van de voortzetting van het technisch voorzitterschap door Piet-Hein Daverveldt, de dijkgraaf van Delfland, was het eerste besluit van het nieuwe Algemeen Bestuur. Vervolgens werden de leden van het nieuwe Dagelijks Bestuur gekozen: Nanda van Zoelen, Suzanne de Zoeten en Hans Schouffoer. Daarbij is Nanda van Zoelen als voorzitter en Suzanne de Zoeten als plaatsvervangende voorzitter benoemd. Dit zijn formele benoemingen; de technische voorzitter leidt alle vergaderingen en vertegenwoordigt AQUON.

Vooruitblik naar volgende vergadering

Vervolgens werden meerdere onderwerpen besproken, zoals de stand van zaken van de zaken rondom de nieuwbouw, maar hier zal dieper op in worden gegaan tijdens de volgende bijeenkomst van het Algemeen Bestuur, op 6 oktober.

Ook interessant

AQUON Tiel en AQUON gaan verhuizen! 16 april 2024

Per 1 september aanstaande

Lees meer
Een overzicht van de nieuwbouw 11 april 2024

In 10 beelden

Lees meer
In gesprek met ... Zeinab Safar 5 april 2024

Leuke collega‚Äôs, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden  

Lees meer
Voornemen tot verkoop AQUON-locaties 22 februari 2024

Reactietermijn t/m 20 maart 2024 

Lees meer
Damwand wordt gevelbekleding 19 februari 2024

Circulariteit in praktijk

Lees meer