De huidige satellietlocatie in Breda is al een tijdje te klein. Parkeren op deze locatie leidt tot veel problemen en ongemak onder onze AQUON collega’s. Uit het onderzoek in de voorbereidingsfase van de nieuwe AQUON huisvesting bleek dat er behoefte blijft aan satelietlocaties. De keuze voor een nieuw hoofdkantoor in regio Houten/Nieuwegein maakt dat een satellietlocatie in de regio Rotterdam-Zuid/Dordrecht meer voor de hand ligt. 

AQUON heeft bureau Draaijer+Partners opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een geschikte locatie voor M&L, tussen Breda en Rotterdam-Zuid. Hierbij moest rekening worden gehouden met de woonplaats (postcode) van de medewerkers die op dat moment satellietlocatie Breda als standplaats hadden. En dat is gelukt! 

 

Calandstraat in Dordrecht
Het nieuwe pand ligt in Dordrecht aan de Calandstraat 26b. Op dit moment vinden er verbouwwerkzaamheden plaats om het gebouw geschikt te maken voor de komende jaren. De ruime loods wordt voorzien van een goede en veilige opslagvoorziening voor de motoren van de boten. Er worden stellingen geplaatst voor de opslag van materialen. En er komt een goede en ruime koeling voor de AQUON monsters. Ook het kantoorgedeelte wordt aangepakt zodat de monsternemers hun administratieve taken makkelijk uit kunnen voeren.

Er wordt hard aan gewerkt om de verbouwing en verhuizing in het laatste weekend van oktober 2021 af te ronden. Er is nog een hoop te doen, maar we hebben er vertrouwen in dat deze deadline gehaald wordt.

Ook interessant

AQUON Tiel en AQUON gaan verhuizen! 16 april 2024

Per 1 september aanstaande

Lees meer
Een overzicht van de nieuwbouw 11 april 2024

In 10 beelden

Lees meer
In gesprek met ... Zeinab Safar 5 april 2024

Leuke collega’s, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden  

Lees meer
Voornemen tot verkoop AQUON-locaties 22 februari 2024

Reactietermijn t/m 20 maart 2024 

Lees meer
Damwand wordt gevelbekleding 19 februari 2024

Circulariteit in praktijk

Lees meer