In verband met het coronavirus volgt AQUON de adviezen en richtlijnen van RIVM. Dit betekent dat wij waar mogelijk onze medewerkers thuis laten werken, en waar mensen wel door moeten werken de grootst mogelijke voorzichtigheids- en hygiëne-maatregelen in acht nemen.  
Daarnaast nemen wij zowel intern als extern niet meer aan bijeenkomsten deel, tenzij dit nodig is om werkzaamheden uit te voeren. Met deze maatregelen hopen wij mee te helpen het coronavirus minder snel te verspreiden en besmetting bij nog meer mensen te voorkomen.  

Focus 
De focus ligt bij AQUON op dit moment op de gezondheid van onze medewerkers én het zo goed mogelijk blijven uitvoeren van onze werkzaamheden. Hoewel de komende periode minder mensen (fysiek) aanwezig zijn om het werk te doen, zullen we – waar mogelijk – ons werk blijven doen. Dit zal in de praktijk betekenen dat we prioriteit zullen geven aan ons basiswerk: het monsternemen en analyseren, het geven van inzicht in de waterkwaliteit aan de waterschappen.  

 Afstemming met waterschappen 
We zijn op dit moment in overleg met onze waterschappen om vast te stellen welke werkzaamheden prioriteit hebben, welke analyses zeker gedaan moeten worden, en welke – gezien deze omstandigheden - voor een nader te bepalen periode achterwege kunnen blijven. Hierover blijven we in overleg met de waterschappen, zodat we kunnen bijstellen wanneer dit nodig is. Op dit moment kunnen wij onze basiswerkzaamheden nog als normaal doen en treffen wij maatregelen om te allen tijde (minimaal) onze Calamiteitendienst (24/7) werkend te kunnen houden.  
 

Voor vragen zijn wij gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail.  

 

 

Ook interessant

Voornemen tot verkoop AQUON-locaties 22 februari 2024

Reactietermijn t/m 20 maart 2024 

Lees meer
Damwand wordt gevelbekleding 19 februari 2024

Circulariteit in praktijk

Lees meer
Nieuwbouw Houten vastgelegd voor mini-docu 15 februari 2024

Een kijkje over de schouders van de filmploeg

Lees meer
In gesprek met … Andreea Berloiu 29 januari 2024

Trots, sterk en mogelijkheden

Lees meer
Soepel onderweg naar Houten 14 december 2023

Deel 3 in de drieluik over nieuwbouw AQUON

Lees meer