In gesprek met ...Andreea Berloiu

Leeftijd: 35 jaar

Functie: Analist

Afdeling: Organische Chemie

Locatie: Leiden

Gestart bij AQUON: Op 1 september 2022

Wat viel je als eerste op toen je startte bij AQUON?

Het eerste wat mij opviel toen ik startte bij AQUON waren mijn collega’s. Zij zijn erg aardig, behulpzaam en hebben we vanaf dag een welkom laten voelen bij AQUON. Wat verder opviel is dat AQUON een professionele organisatie is, die zich richt op de ontwikkeling van de medewerkers.

Waar werk je, wat doe je?

Ik werk bij Organische Chemie als analist. We houden ons bezig met het veilig stellen, voorbewerken en analyseren van verschillende soorten monsters. Onze resultaten vatten we in overzichtelijke rapportages voor onze opdrachtgevers.

Trots

Ik ben trots op mijn succes bij AQUON. Ik ben begonnen als Laboratoriummedewerker Waterbodem en ben in korte tijd doorgegroeid naar de functie van Analist, met hulp van de organisatie en de steun van collega’s op verschillende afdelingen.

Inzicht in waterkwaliteit

Wij werken elke dag hard aan de kwaliteit van de Nederlandse wateren. Die is naar mijn mening van hoog niveau, zeker vergeleken met andere landen, maar er valt nog genoeg te verbeteren. Met onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening dragen wij daar vanuit AQUON zeker aan bij.

Duurzaamheid

Voor mij is duurzaamheid: ‘laat ruimte voor de volgende generaties om te leven’. Dat betekent voor mij verantwoord werken, proberen de afvalproductie zoveel mogelijk te minimaliseren, verantwoord omgaan met water, oplossingen vinden om zoveel mogelijk afval te recyclen en chemicaliën gebruiken zonder het milieu in gevaar te brengen. 

Ontwikkeling

Ik voel me heel gelukkig dat ik bij AQUON mag werken. Door dit werk, de verantwoordelijkheden die ik krijg en mijn eigen ambitie kan ik mijn doelen bereiken, zoals specialist worden. Ik voel me gesteund door AQUON in mijn ontwikkeling. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar, ik toon mijn interesse, werk hard en wordt daarvoor beloond.

Kortom

Werken bij AQUON: trots, sterk en mogelijkheden om mijn doelen te bereiken.

 

 

 

Ook interessant

In gesprek met ... Zeinab Safar 5 april 2024

Leuke collega’s, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden  

Lees meer
In gesprek met ... Wim Dompeling 22 november 2023

Afwisselend, uitdagend, toekomstbestendig  

Lees meer
In gesprek met ... Michel van den Hoek 25 augustus 2023

Collegialiteit, afwisseling, professionaliteit

Lees meer
In gesprek met... Sjoerd de Groot 25 juli 2023

Gedreven, collega’s en maatschappelijk

Lees meer
In gesprek met… Giswinne van de Wijdeven 27 februari 2023

Werken bij AQUON betekent voor mij… Teamgevoel, dynamisch en eerlijk. 

Lees meer