In gesprek met ... Zeinab Safar

Leeftijd: 42 jaar
Functie: Data Specialist
Afdeling:  Bedrijfsvoering
Locatie: Tiel
Gestart bij AQUON op: 01-01-2023

Wat viel je als eerste op toen je startte bij AQUON? 
Mijn collega’s zijn erg behulpzaam en binnen AQUON zijn de procedures en de manier waarop we met elkaar samenwerken heel duidelijk opgeschreven, dat viel me meteen op.

Waar werk je, wat doe je? 
Ik werk bij de afdeling Bedrijfsvoering en dat spreekt beetje voor zich. We ondersteunen de organisatie met zaken als ICT, Inkoop, Facilitair, financiën, etc. Mijn functie is relatief nieuw binnen AQUON. Het is een generieke functie die alle onderdelen van AQUON wel raakt. Ik breng de processen per team/afdeling op een overzichtelijke manier in kaart, inclusief de geproduceerde data per proces. De bedoeling is dat AQUON zijn data op orde krijgt, de processen verbetert en optimaliseert. Als eerste stap breng ik de basis op orde.


Trots
Omdat mijn functie alle onderdelen raakt, en ik veel in gang heb gezet, maar nog niet heb kunnen afronden, kan ik nu nog niet een specifiek onderdeel aanwijzen waar ik trots op ben. Maar de positieve reacties van de collega’s en mijn leidinggevenden geven mij energie. Ik hoop dat ik op korte termijn zover ben om resultaten te leveren waar verschillende teams binnen AQUON iets aan hebben.  

Inzicht in waterkwaliteit
Er ligt voor AQUON nog een wereld aan data-analyses in het verschiet. Ik draag er graag aan bij dat AQUON steeds meer en steeds beter de data die we produceren analyseert en verbanden weet te leggen tussen de verschillende datasets om zo het inzicht in de waterkwaliteit te verbeteren.

Duurzaamheid
De centralisatie van AQUON en het nieuwe pand zijn goede voorbeelden van duurzaamheid. Voor mij persoonlijk betekent het straks minder ver rijden of zelfs met de bus naar kantoor.  

Ontwikkeling
In de afgelopen jaar heb ik veel geleerd bij AQUON, ook op het sociale vlak. Ik wil mijzelf graag verder richting data-analyse ontwikkelen en leren meer waarde uit de data te halen.

Kortom
Werken bij AQUON betekent voor mij: leuke collega’s, flexibiliteit en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Ook interessant

In gesprek met … Andreea Berloiu 29 januari 2024

Trots, sterk en mogelijkheden

Lees meer
In gesprek met ... Wim Dompeling 22 november 2023

Afwisselend, uitdagend, toekomstbestendig  

Lees meer
In gesprek met ... Michel van den Hoek 25 augustus 2023

Collegialiteit, afwisseling, professionaliteit

Lees meer
In gesprek met... Sjoerd de Groot 25 juli 2023

Gedreven, collega’s en maatschappelijk

Lees meer
In gesprek met… Giswinne van de Wijdeven 27 februari 2023

Werken bij AQUON betekent voor mij… Teamgevoel, dynamisch en eerlijk. 

Lees meer
In gesprek met… Patricia de Jong 15 november 2022

Werken bij AQUON betekent voor mij .... afwisseling, gezelligheid en inzicht verscha...

Lees meer