In gesprek met…. Wijnand Konijnenburg

Naam: Wijnand Konijnenburg
Leeftijd:38
Functie: Senior Service Manager Waterbodem
Afdeling: Servicebureau 

Locatie: Leiden
Hoelang werk je bij AQUON?: Vanaf het begin bijna 11 jaar 
😉 en met de voorgangers erbij nu ruim 13 jaar

Waar werk je, wat doe je?

Ik werk bij het Servicebureau waar ik tot 1 maart jl. de Relatiemanager V&H voor alle 9 waterschappen was. Bij de herstructurering van het Servicebureau ben ik gevraagd de overstap te maken naar de discipline Waterbodem. Daar ben ik nu Senior Servicemanager. Het is mijn taak de relatie met onze waterschappen goed te onderhouden, hun vragen en kritische opmerkingen te beantwoorden en te sturen op een efficiënte operationele afhandeling van de waterbodem projecten. Hierdoor zal ik ook veel met het lab en de afdeling Waterbodem Advies in gesprek zijn, zodat iedereen aangesloten blijft bij de ontwikkeling van een project.

Het Servicebureau is de spin het web tussen onze waterschappen en AQUON’s interne afdelingen. Wij zorgen ervoor dat een aanvraag van het waterschap wordt omgezet in een duidelijke opdracht voor alle betrokkenen: van de aanvraag tot het bemonsteren, ontvangen van de monsters door de CMO en het analyseren door het lab. Als laatste stap in onze dienstverlening zorgt het Servicebureau dat de eindrapportages bij onze opdrachtgevers terecht komen. Het Servicebureau heeft een centrale in- en externe vraagbaakfunctie. Dat stelt ons in staat om onze klantkennis te bundelen, waardoor we sneller kunnen inspringen op veranderingen of ontwikkelingen en dit tijdig kunnen ondersteunen én communiceren.

Inzicht in waterkwaliteit

Als Servicebureau hebben een rol bij het geven van inzicht in de waterkwaliteit van de waterschappen. Wij vertalen een opdracht van de waterschappen naar concrete een opdracht voor monstername en/of het lab, om uiteindelijk een eindrapport te leveren voor de waterschappen.

Belangrijk

Door ons werk geven we de waterschappen inzicht in de kwaliteit van het water, wat uiteindelijk goed is voor mens, dier en natuur.  Mocht er iets aan de hand zijn, dan kan het waterschap hier tijdig mee aan de slag, zodat we onze goede waterkwaliteit kunnen borgen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor een milieulab als AQUON natuurlijk erg belangrijk. Ik draag mijn steentje bij door het scheiden van afval, kritisch te zijn op energieverbruik en het gebruik van plastic. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van schoon water.  

Ontwikkeling

Ik ben als analist begonnen en doorgestroomd tot waar ik nu ben. Hierdoor ben ik bekend met het gehele proces van opdracht tot oplevering en weet ik dat hoe waardevol iedereen binnen AQUON is voor het halen van een goed eindresultaat. Ook als persoon ben ik gegroeid; al zijn er nog genoeg trainingen/cursussen waardoor ik mij verder kan ontplooien. AQUON biedt mij deze mogelijkheid, zodat ik kan blijven investeren in mijn persoonlijke groei. 

 

 

Ook interessant

In gesprek met ... Zeinab Safar 5 april 2024

Leuke collega’s, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden  

Lees meer
In gesprek met … Andreea Berloiu 29 januari 2024

Trots, sterk en mogelijkheden

Lees meer
AQUON bestendigt lange termijn samenwerking met Eurofins en Agrolab 8 december 2023

Kwaliteit en service voor de waterschappen

Lees meer
In gesprek met ... Wim Dompeling 22 november 2023

Afwisselend, uitdagend, toekomstbestendig  

Lees meer
Eerste Waterkenniskring groot succes 13 november 2023

Uitwisseling van de nieuwste kennis en technieken

Lees meer
In gesprek met ... Michel van den Hoek 25 augustus 2023

Collegialiteit, afwisseling, professionaliteit

Lees meer